Muğla merkezli operasyonda FETÖ üyelerini yurt dışına kaçırdıkları iddiasıyla yakalanan 3 zanlı tutuklandı. ( Anadolu Ajansı )

Muğla merkezli operasyonda FETÖ üyelerini yurt dışına kaçırdıkları iddiasıyla yakalanan 3 zanlı tutuklandı

Muğla merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyelerinin yurt dışına çıkışına yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği (GİM) ekiplerince, FETÖ/PDY üyelerine yardım ve yataklık yapanlara yönelik başlatılan çalışma kapsamında bir kişinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 3’e yükseldi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

İki yıl önce Göcek Mahallesi’nden FETÖ/PDY ile iltisaklı 15 kişinin illegal yollarla yurt dışına çıkışına yardım ettikleri iddiasıyla Muğla, Niğde ve Eskişehir’de 20 Nisan’da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınmış, şüphelilerden 3’ü cumhuriyet savcısının talimatıyla ifadelerinin ardından salıverilmişti. Kaynak (AA)

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Güneş yağı Görmek

Rüyada Güneş yağı Görmek

Rüyada güneş yağı görmek, aydınlığa çıkmaya, hayatınızda hareketli bir dönemin başlamasına, sorunsuz sıkıntısız stressiz bir …