ARZUM OKKA KAHVESEVERLERLE ALAÇATI’DA BULUŞUYOR
ARZUM OKKA KAHVESEVERLERLE ALAÇATI’DA BULUŞUYOR. ( İzmir Haberleri 35 )

ARZUM OKKA KAHVESEVERLERLE ALAÇATI’DA BULUŞUYOR

Dünyaya Türk kahvesini sevdiren marka Arzum OKKA, gastronomi dünyasının ilgi çeken etkinliği Tasting Alaçatı’da kahve severlerle buluşuyor.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve gastronomi dünyasının ilgi gören etkinliği Tasting Alaçatı, 10-12 Eylül tarihlerinde Ege’nin popüler lokasyonu Alaçatı’da gerçekleşecek. Her yıl farklı bir temayla yola çıkan ve bu yıl “Ege’nin Provans’ı Seni Çağırıyor” sloganıyla gerçekleştirilecek etkinlikte Türk kahvesini dünyaya tanıtan ve sevdiren öncü marka Arzum OKKA da yer alacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok aktiviteye ev sahipliği yaparak katılımcılara global bir yaşam deneyimi sunmaya hazırlanan Tasting Alaçatı, Arzum OKKA’nın ev sahipliğinde kahve ile ilgili birçok önemli çalışmaya imza atan ve kahve konusunda yazdığı ödüllü kitaplarıyla tanınan Cenk R. Girginol’u katılımcılarla buluşturacak. Girginol, bir saat sürecek etkinlik boyunca kahvenin tarihini, Türk Kahvesinin önemini ve ideal biçimde hazırlamanın püf noktalarını davetlilerle paylaşacak. Bir saat sürecek keyifli anlatıma Arzum OKKA ile hazırlanan Türk kahvesi eşlik edecek. Türk kahvesinin geçmişten bugüne olan yolculuğunu anlatan Girginol, ideal lezzette, bol köpüklü ve OKKA’lı Türk kahvesinin püf noktalarına dair bilgiler de paylaşacak. 12 Eylül Pazar günü 11:00 -12:00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinliğin sonunda katılımcılara Cenk R. Girginol’un son kitabı “Ahde Vefa (Bir Türk Kahvesi Hikayesi” ve lokum armağan edilecek. Sınırlı sayıda katılımın gerçekleşeceği etkinlikte Türk kahvesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar Cenk R. Girginol keyifli anlatımıyla katılımcılarla paylaşılacak.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Domino’s Türkiye Pizza Günleri Yeniden başladı

Gençlerin güvendiği mahallenizin pizzacısı Domino’s’un en sevilen, en beklenen, en özlenen günleri başladı. 15-25 Eylül tarihleri …