Site icon 35 İzmir Haberleri

Doğtaş Oturma Gruplarının Sempatik Parçası; Berjerler

Doğtaş Mobilya

Doğtaş Oturma Gruplarının Sempatik Parçası; Berjerler( İzmir Haberleri )

Doğtaş oturma gruplarının farklı zevklere hitap eden sempatik parçaları berjerler, yaşam alanlarına sıcak bir dokunuş katıyor.

Doğtaş oturma gruplarının sempatik parçaları berjerler, tek başına veya ikili olarak kullanılabilmeleri ve değişik renk ve desen kumaşlarla ayrıştırılabilmeleri sebebiyle koleksiyonların en çok dikkat çeken parçalarını oluşturuyor. Doğtaş imzalı koleksiyonlarda, farklı zevkler için zengin seçenekler sunuluyor.

Logan berjerle maksimum rahatlık;

Gotik tarzın, minimal detaylar ve rafine formlarla harmanlandığı Logan berjer, özgün ve fonksiyonel tasarımıyla trend takipçilerinin gönlünü kazanıyor. İnce ahşap kol tasarımı sayesinde geniş ve konforlu bir oturma alanı yaratan Logan berjer, yumuşak sünger yapısı sayesinde ise maksimum rahatlık sağlıyor.

Konfor dostu Matilda berjer;

Spor-lüks tarzı, ince bir zevkle yansıtan Matilda koleksiyonunun konfor dostu parçası Matilda berjerde modern çizgilerin iddialı detaylarla buluşması dikkat çekiyor.

Yeni gözde Felis berjer;

Modern tasarımına eşlik eden zarif detaylarla her yaş grubuna hitap eden Felis berjerde, ekstra sırt ve bel desteği sağlayan yatay dikişli sırt minderi bulunuyor. Evlerdeki keyif köşelerinin yıldızı olmaya aday Felis berjer, gold detaylı ceviz ayaklarıyla çok şık.

Exit mobile version