Rüyada Başbakan Görmek
Rüyada Başbakan Görmek. ( İzmir haberleri 35 )

Rüyada Başbakan Görmek

Rüyada başbakan görmek, huzur, rızık, kazanç, bolluk, bereket ve saygınlık anlamına gelirken aynı zamanda da zorluk, üzüntü, keder, yokluk, şansızlık olarak da yorumlanır. Rüyasında başbakanla karşılıklı olarak görüşme yaptığını gören kişinin itibarı, saygınlığı ve makamı artar. Bir kişi rüyasında başbakanın kendisinden akıl aldığını görürse bu o ülkenin başbakanı olan kişinin toplumundaki her bireyin fikrine ve talebine değer verdiği anlamına gelir. Rüyada başbakanı hanesinde konuk eden kişi için resmi makamlardan gelecek bir destek vardır. Bu aynı zamanda başbakana da yorumlanır, başbakanın halkının desteğine ihtiyaç duyduğuna delalet eder. Devlet kapısında işi olan bir kişi rüyasında başbakanı görürse eğer bu o işinin olumlu olarak neticeleneceğine işaret eder.

Rüyada Başbakan
Rüyada başbakan görmek genel anlamda güzel olmakla birlikte, rüyanın yorumu başbakanın tavır, eda ve haliyeti ruhiyesine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Başbakanın kibirli, alçak gönüllü, agresif, pozitif ya da endişeli olması gibi değişen ruh haline bağlı olarak rüyanın yorumu değişebilir. Eğer başkan hoşgörülü bir tavır sergiliyorsa bu hayırlı olacak olaylara, agresif ve hırçınsa zorluklara delalet eder. Rüyada başbakan görmek aynı zamanda kişinin resmi bir işinin hallolması anlamına gelir.

Rüyada Başbakanla Görüşmek
İşinde rütbe sahibi olan bir kişi eğer rüyasında başbakanla karşılıklı görüşme yaptığını ya da kendisinin onunla bir konu üzerinde fikir alışverişi yaptığını görürse işinde en üst terfiyi alacağı anlamına gelir. Rüyada başbakanla görüşen kimse eğer mahkûmsa yakında hapisten çıkacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine,

Rüyada Başbakanın Elini Sıkmak
Rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işaret eder. Bu kişi toplumda sözü geçen, güçlü ve itibar sahibi biri olacak demektir. Rüyada başbakanın görüşmeye ya da bir yere geldiğini görmek ise devletin bir görevini ifşa edeceğine delalet eder.

Rüyada Başbakanı Sert Ve Asık Yüzlü Görmek
Rüyasında başbakanı asık suratlı ve sinirli gören kimse girmek istediği işe ulaşamaz veya işinde beklediği terfiyi alamaz. Bazı tabircilere göre bu rüya kişinin iş hayatında ortaya çıkacak huzursuzluklar ve sıkıntılardır. Bu rüyayı gören kimse bazı maddi sorunlarla yüzleşmek zorunda kalır ve bunun sonucunda da bazı üzücü olaylar yaşar. Rüyada başbakanı kendine kızarken görmek insanların tahkirini kazanacak eylemlerde bulunmaya, bazı davranış bozukluklarına, kendisine zararı dokunacak kişilerle birlikte olmaya veya zamanını boşa harcamaya yorulur.

Rüyada Başbakan İle Oturup Sohbet Etmek
Rüyasında başbakanla oturup sohbet eden kimse iyi bir devlet işine girer veya işinde yükselerek çok başarılı olur. Bu rüya bazen de kazançlı işler yapmaya, sıkıntılardan sonra ferahlığa erişmeye, her anlamda oldukça bereketli, bolluk ve güzellik içerisinde geçecek bir ömre, öğrenciler için sınavlarını vermesine, okulu geçmesine, öğrenim hayatlarında başarılı olmaya, işinde oldukça güzel girişimlerde bulunmaya, çok yüksek bir mevkiye gelmeye veya makam sahibi olmaya işarettir.

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Gündelikçi Görmek

Rüyada bir gündelikçi görmek, genellikle yardım ve destek arayışınızı veya çevrenizdeki kişilerin sizin için önemli …