Rüyada Beyaz renk Görmek
Rüyada Beyaz renk Görmek. ( İzmir Haberleri 35 )

Rüyada Beyaz renk Görmek

Rüyada Beyaz Görmek, farklı anlamlar içermek ile beraber İslam alimleri tarafından beyaz renk görmek hayra, güzelliğe, saflık ve temiz bir kalbe işaret etiği söylenir. Rüyasında beyaz renk görenlerin iyi bir ahlaka sahip olmasına, insanlar tarafından iyi bir isimle anılmasına delalet ettiği belirtilir.

Rüyada beyaz renk görmek, kişinin yaşamında huzur ve sükûnetin üstün olmasına, dertten, tasadan uzak bir yaşam sürmeye tabir edilir. Gören kişilerin beklentilerinin gerçekleşmesine, iş ve özel yaşamında birlik ve dirlik içerisinde olacağına rivayet edilmiştir. Rüyada beyaz görmek, beyaz kağıt verilen söze, yapılan hayırlı amellere ve Salih bir mümin olmaya yorulur. Aynı zamanda bu rüya kişinin beklentilerinin gerçekleşeceğine yorumlanmıştır.

Farklı yorumda Rüyada beyaz renk görmek, iyidir. Beyaz renk genellik­le hayra ve mutluluğa işarettir.

Rüyasında beyaz bir yatak görmek, rüyayı gören kişi, bekar ise, evleneceğine işarettir şeklinde yorumlanır.

Rüyasında yüzünün normal halinden daha çok beyazmış olduğunu görmek, pek iyiye yorumlanmaz. Bu raya, rüya sahibi kişinin hastalanacağına işarettir.

Rüyasında yanağının beyaz olduğunu görmek, rüya sahibi­nin, itibar sahibi ve saygın bir kişi olduğuna işaret eder. Rüyada görülen beyaz renk, umumiyetle iyiye, hayra, saadete ve mutluluğa işaret eder.

Beyaz renk genellikle mutluluğa işarettir. Rüyasında beyaz bir yatak görmek, evleneceğine, kar üzerinde yürüdüğünü görmek, hasta ise iyileşeceğine, karin üzerine uzanıp yattığını görmek bütün endişe ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Beyaz renk umumiyetle saadete işaret eder. Normalin dışındaki beyazlıkta hayir yoktur.

Rüyada yanağının bem beyez olduğunu görmek, izzet ve ikram ile tabir olunur.

Yüzünün eski halinden daha ziyade beyaz olduğunu görmek de hastalık işaretidir.

Rüyada üzerine yazı yazılan beyaz bir sahife görmek, yemine delâlet eder.

Bekâr birinin beyaz yatak görmesi, evleneceğine; hasta adamın kar üzerinde yürüdüğünü görmesi, hastalıktan şifa bulacağına; kar üstünde yattığını görmek de gam ve gussadan kurtulmaya delâlet eder.

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Gündelikçi Görmek

Rüyada bir gündelikçi görmek, genellikle yardım ve destek arayışınızı veya çevrenizdeki kişilerin sizin için önemli …