Site icon 35 İzmir Haberleri

Rüyada Cinsellik Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cinsellik Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cinsellik Görmek Ne Anlama Gelir?. ( İzmir haberleri 35 )

Rüyada Cinsellik Görmek veya cinsel içerikli rüyalar görmek kişinin hayatındaki kişisel ve profesyonel hal, sağlık ve ruh halinin bir yansıması olabiliyor. Bazı uzmanlar cinsel içerikli rüya görmeye bastırılmış duyguların neden olduğunu ileri sürüyor. Biri hakkında cinsel içerikli bir rüya görmek, onların kendini daha iyi bir hale getirmek için bağlantı kurman gereken bir niteliğe sahip olduğunu düşündüğünüz anlamına da gelebiliyor.

Rüyada Cinsellik Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada eski sevgiliyle cinsel ilişkiye girmek
Eski sevgilini rüyanızda görmeniz cinsel hayatınızı yenilemeniz anlamına gelebilir. Bu rüya türü eski sevgilinize takılı kaldığınız anlamına da gelebilir. Eski sevgilinizle son buluşmanızda neler yaşadığınızı hatırlayın ve takıntılı düşüncelerinizin üstesinden gelmeye çalışın.

Bir tanıdığınızı görmek…

Mesela rüyanızda bir tanıdığınız ile seviştiğinizi görmek onunla yatağa girmek istediğiniz anlamına gelmez. O kişiye hayran olduğunuz anlamına gelebilir. Öte yandan patronunuzu hayal etmek, onlarla daha derin bir düzeyde, yani profesyonel olarak bağlantı kurmak istediğiniz anlamına gelebilir.

Ünlü biri ile beraber olduğunuzu görmek…

Bir ünlüyle seviştiğinizi görmek spot ışıkları altında olma şansı aradığınızı ifade edebilir. Toplum içinde seks yaptığınızı görmek beyninizin size başkalarının hayatınızı ve ilişkilerinizi nasıl gördüğüne çok fazla takıldığınızı söyleme yolu olabilir.

Eski sevgilinizi görmek…

Eski sevgiliniz ile seviştiğinizi görmek, mevcut ilişkiniz hakkında pek çok şey söyleyebilir. Eğer eski sevgilinizi ara sıra rüyanızda görüyorsanız aklınızdan geçtiği anlamına gelebilir. Ancak eski partneriniz ile rüyalarınızda sık sık buluşuyorsanız, bu yeni ilişkinizde tatmin olmadığınızın göstergesi olabilir.

Rüya yorumlamak kolay bir şey değildir. Bazen derin anlamlar içerseler de çoğu zaman hiçbir şey ifade etmezler. Bazen rüyalar sadece rüyadır.

Exit mobile version