Rüyada Civciv Görmek Ne Anlama Gelir?
Rüyada Civciv Görmek Ne Anlama Gelir?. ( İzmir haberleri 35 )

Rüyada Civciv Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Civciv Görmek birden fazla civciv gören kişinin dilekleri ve istekleri kabul olur. Kısmetinde artış yaşanır ve dilek kapıları her zaman açıktır. Maddi kazanımlar elde edecek, mutluluk ve huzur verici olaylar yaşayacaktır. Civciv sürüsü görmek ise olumlu yönde para gelmesi anlamını taşır.

Rüyada Civciv Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada Evde Civciv Görmek

Bu rüyayı gören kişinin iş hayatında çeşitli sıkıntıları olur. Birtakım problemler yaşar. Hem özel hem aile hayatında da benzer sıkıntıları devam eder. Kendinden habersiz düşmanları vardır ve bunlara asla taviz vermeyeceği anlamına gelir.

Rüyada Sarı Civciv Görmek

Bu rüyayı gören kişinin çevresinde yardıma muhtaç insanlar vardır ve bunlara yardım etmesi gerekir. Aynı zamanda bu kişilere karşı merhametli olunmalı ve ihtiyaç sahiplerine el uzatılmalıdır. Rüyada civciv görmek bazen de bebek anlamını taşır. Bekar ise evlenebilir, evli ise hamile kalabilir. Bu rüyada görülen sarı civciv sizin çocuğunuzu temsil eder. Civcivin büyümesi çocuğunuzun büyüyüp saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada Civciv Sevmek

Rüyada civciv sevmek; gerçek hayatında da sevineceği gelişmelerin yaşanacağını gösterir. Evli ise çiftlerin arası düzelecek ve sıkıntılarından kurtulacak, sevgi bağı her şeyi kurtaracaktır.

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Gündelikçi Görmek

Rüyada bir gündelikçi görmek, genellikle yardım ve destek arayışınızı veya çevrenizdeki kişilerin sizin için önemli …