Site icon 35 İzmir Haberleri

Rüyada Cünüplük Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cünüplük Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cünüplük Görmek Ne Anlama Gelir?. ( İzmir haberleri 35 )

Rüyada cünüp görmek, isteksiz ve umutsuz olarak girilecek işlerden hayır gelmeyeceği şeklinde tabir edilir. İnanmadan, kendine güvenmeden, karamsar ve çekimser olarak bazı adımlar atmaya ve başarısızlığa düşmeye yorulur.

Rüyada Cünüplük Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada cünüp görmek, şerli ve musibetli olaylar yaşamaya, uğursuz olacak kararlar almaya, Allah katında kabul olmayacak dileklerde bulunmaya, günaha sürüklenmeye ve hatalı, eksik ve kusurlu işler yapmaya tabir edilir.

Rüyada Cünüp Gezmek
Ayıplanmaya, hor görülmeye ve kötü anılmaya neden olacak hareketlerde bulunmaya ya da böyle sözler söylemeye işaret eder. Art niyetler taşımaksızın yapılacaklar yüzünden toplum tarafından yargılanmaya bu nedenle kötü ve üzgün günler yaşamaya rivayet edilir.

Rüyada Cünüp İken Namaz Kılmak
Muradın gerçekleşmemesine, hayallerin, duaların, isteklerin de yerine gelmemesine delalet eder. Hayal kırıklığına ve maddi zarara neden olacak işlere atılmaya, emeklerin boşa gitmesine, bereketin ve de verimin düşmesine delalet eder.

Rüyada Cünüp İken Camiye Gitmek
Zayıf anlarda yapılacak yanlışlara, kötü ve hileli kişilerin aklına uymaya bu nedenle eşe dosta muhtaç olmaya ve düşman sevindirecek kadar kötü hallere gelmeye alamet eder. Kötü izlenim nedeni ile kısmetlerinden olmaya yorulur.

Exit mobile version