Rüyada Eşyanın Değişmesi Görmek
Rüyada Eşyanın Değişmesi Görmek. ( İzmir Haberleri 35 )

Rüyada Eşyanın Değişmesi Görmek

Rüyada varlıkların ve cisimlerin bilindikleri halden diğer bir hâle girmeleri, meselâ meyve veren ağacın kuru ağaca döndüğünü veya kuru ağacın meyve veren ağaca döndüğünü görmek, rütbe sahiplerinin hallerinin değişmesine işarettir. Yine bu değişiklikler, yani rüya sahibinin gördüğü değişiklik halleri, rüya sahibinin gördüğü değişiklik nispetince, dünyanın hayırdan şer’e veya şerden hayra dönmesine işarettir.

Mesela; Bir kimsenin rüyada 30-40 yaşını aştığını, saç ve sakalının ağardığını görmesi, aslında kendisi böyle değilken bu halde görülmesi, o kimsenin dininde salâhına, kendisinin vakar ve şerefinin ziyadeliğine işarettir.

Rüyada yaşlı bir adamın çocuk olduğunu görmesi, hayır ile tabir edilmez. Genç bir kadının rüyada ihtiyar olduğunu görmesi, din ve dünyasının iyi ve güzelliğine işarettir.

Rüyada ihtiyar kadını genç olarak görmek, zenginliğe işarettir. Rüyada ihtiyar kadını genç olarak gören kimse fakirse zengin olur. Dünya kendisine yüz çevirmişse yeniden ona döner. Hasta ise, iyileşir.

Rüyada boynunun uzadığını görmek, öm­rün uzunluğuna işâret eder. Rüyada boynunun uzadığını görmek, mal ve çocuğa da işarettir.

Rüyada boyu uzun iken kısaldığını gör­mek, eldeki nimetin veya malın gideceğine işarettir. Boynu uzun iken kısaldığını gör­mek, rüya sahibinin, evini, hayvanını, yahut istifade ettiği her hangi bir şeyini satacağına işarettir.

Bir erkeğin kendisini kadının şekil ve ziynetinde görmesi, zillet, belâ ve hakirlik ile tabir olunur.

Rüyada kadın gibi tenasül uzvu olduğunu görmek, rüya sahibine zillet isabet edeceğine işarettir.

Rüyada erkek gibi tenasül uzvu ve sakalı olduğunu gören kadının, kaybolmuş bir çocu­ğu varsa ona kavuşacağına; hamile ise bir oğlan çocuğu doğuracağına işarettir.

Rüyada boynuzu ve koyun tırnağı gibi tırnağı olduğunu görmek, hayra işaret eder. Rüyada gagası, deve dudağı gibi dudağı, hortumu ve vücudunda diğer fazlalıkları ol­duğunu görmek, rüya sahibinin dünyalığına işarettir.

Rüyada suretine döndüğü hayvanın eti yeniyorsa, rüyayı görenin hayrına yahut hare­ketine işarettir.

Rüyada tüy ve kanadı olduğunu görmek, rüya sahibinin liderliğine ve ona isabet edecek hayra işarettir.

Yaratılıştan bir şeyini noksan olarak gör­mek, rüya sahibinin dünyasında noksanlık ol­masına işarettir.

Vücudunun çamurdan yapılmış testi, bar­dak, tandır vs. gibi şeyler olduğunu görmek, uzun ömür ile tabir edilir.

Hayvana Döndüğünü Görmek

Rüyada kuşa döndüğünü görmek, yeryü­zünde durmadan yolculuk etmeye işarettir.

Rüyada yanında bulunan hasta bir çocuğun kuş olduğunu görmek, o çocuğun ölüp cennet­te kuşların arasına karışacağına işaret eder.

Rüyada örümcek olduğunu görmek, Allah’a ibadet ve günahlarından tövbe eden kimse olduğuna işarettir.

Rüyada domuza döndüğünü görmek, rüya sahibinin geçiminin bol, nefsinin hakir olaca­ğına işarettir.

Rüyada vahşi hayvanlara döndüğünü gör­mek, Müslümanların cemaatinden ayrılmaya işarettir.

Rüyada deveye, başka binek hayvanına yahut yırtıcı bir hayvana döndüğünü görmek, her hususta, özellikle din hakkında hayır ol­mayan bir rüyadır.

Rüyada maymuna veya maymuna benzer bir hayvana döndüğünü görmek, rüya sahibi­nin üzerinden Allah’ın (c.c.) nimetlerini kese­ceğine işarettir.

Rüyada vücudunun hayvan vücuduna dön­düğünü ve hayvanında Arslan veya yırtıcı hayvan olduğunu görmek, malı, mevkii, kuvveti ve hilesiyle kendinden aşağı olan bir kimseye zulmedeceğine işarettir.

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Gündelikçi Görmek

Rüyada bir gündelikçi görmek, genellikle yardım ve destek arayışınızı veya çevrenizdeki kişilerin sizin için önemli …