Rüyada Fakirlik Görmek
Rüyada Fakirlik Görmek. ( İzmir Haberleri 35 )

Rüyada Fakirlik Görmek

Rüyada görülen fakirlik, zenginleşmeye, bolluğa er­meye, bol rızka, bol kazanca, ferah bir hayata kavuşmak gibi cihetlere işaret olarak yorumlanır.

Ebu Said’il Vaiz’in yorumu Bir kimsenin rüyada kendisini fakir olmuş, yoksul düşmüş olduğunu görmesi, onun rızkının bol ve kazancının artacağına işarettir şeklinde yorum­lamıştır. Bu rüyayı zengin biri görürse, bu rüya, onun ma­lının, servetinin daha da artacağına işaret eder. Tüccar olan, ticaret erbabı bir kişi, rüyasında kendisini fa­kirleşmiş, ticaretinin elinden gitmiş ve fakir düşmüş oldu­ğunu görse, bu rüyası onun ticaretinin, kar ve kazancının daha da artacağına, işlerinin ve alışverişinin daha daha yükseleceğine ve yolunda gideceğine işaretle yorumlanır.

Kirmani’nin yorumu Bir kimsenin rüyada kendisini fakir olarak görmesi, yani kendini ehl-i fakr ve maişet (geçim) sıkıntısı çektiğini görmesi, onun (rüya sahibinin) Cenab-ı Allah’a yakınlığına ve O’nun rızasına layık olduğuna işarettir ve dünyadaki halinin güzelliğe dönüşmesine ve aile efradının yaşamında refaha kavuşmalarına işaret eder

Ayrıca Kontrol Et

Rüyada Gündelikçi Görmek

Rüyada bir gündelikçi görmek, genellikle yardım ve destek arayışınızı veya çevrenizdeki kişilerin sizin için önemli …