Site icon 35 İzmir Haberleri

Rüyada Fasulye Toplamak Görmek

Rüyada Fasulye Toplamak Görmek

Rüyada Fasulye Toplamak Görmek. ( İzmir Haberleri 35 )

Rüyada fasulye toplamak, işlerin yolunda yürüyeceğine ve zenginden birinden gelecek yardıma işaret eder. Rüyada fasulye topladığını görmek, iyilik ve bereketin işarettir. Rüyada taze fasulye topladığını görmek, bir yerden gelecek yardımdır. Rüyada yeşil fasulye topladığını görmek de, büyük bir nimet ve kıymetli bir hediye ile tabir edilir. Mevsiminde bahçeden yeşil fasulye topladığını görmek, hayır ve menfaate delalet eder.

Kişinin rüyada fasulye tarlasından fasulye topladığını görmesi, birbiri ardınca meydana gelecek rızık ve faydalara alamettir. Bazen de temiz ve iyi bir hanıma delalet eder. Rüyada bir fasulye tarlası satın aldığını ve o tarladan fasulye topladığını görmek, servet ve mülke sahip olmaya işarettir. O kimse fakirse, zengin olur, bekarsa evlenir, öğrenci ise, çeşitli ilimleri tahsil eder, günahkarsa, tövbe eder ve tövbesinin meyvesini de hayır olarak görür.

Bir kimsenin rüyada fasulye tarlasından fasulye topladığını görmesi, selamete ermeye ve hastalıktan şifaya delalet eder. Kendi oturduğu halde hiçbir zahmete girmeden fasulye topladığını görmek, bol ve geniş rızka delalettir.

Exit mobile version